Imam 25 godina i nikada nisam imao djevojku, a onda sam je upoznao prije nekoliko mjeseci … Tanja je bila razvedena, 3 godine starija od mene i ima kćer od 4 godine.

Imala je vrlo težak brak, njezin bivši muž je pretučen jer je mislila da ga vara. Zaljubio sam se u nju, prekrasnu osobu. Kad su moji roditelji saznali za to, zamolili su me da prekinem vezu s njom, da ona NIJE dječak za mene, plus ona je starija, a najgore od svega za moje roditelje je da ona ima dijete.

Ne smeta mi ništa od toga, volim je i vidim njezinu kćer kao da je moja, vrlo lijepa i pametna djevojka.

Jučer mi je Tanja rekla radosnu vijest, ponovno je trudna i postat ću otac. Nemaš pojma koliko sam sretan. Odmah sam joj rekao da se pakiraju, a ja sam ih odvela kući da napokon započnem zajednički život i htjela sam spriječiti da moji rođaci i mačići kažu mom djetetu da je on kopile.

Kad smo došli kući, mama je bila sama. Bila je vrlo iznenađena kad je na vratima vidjela Tanyu i njezinu kćer. Rekao sam joj da ću postati tata, da je Tanja čudna i da smo započeli zajednički život, a moja mama je tada samo rekla SLOBODNE SINCE MOJE, ali ne bih došla živjeti s krovom … zalupila je vrata i dvaput okrenula ključ u bravi. Samo stojim tako stajati pred vratima pola sata, bio sam uvjeren da će se mama otvoriti, ali ništa.

Vratili smo se zajedno u Tanjin, a sada smo ovdje. Kad sam mislila da ne može biti gore, Tanya mi je rekla da raskinem najbolje i da se vratim roditeljima, jer ona ne želi uništiti moj život, a ona će otići pobaciti moje dijete. Kako je dobra osoba, bez obzira koliko me jako voli, spremna je žrtvovati se za mene. Rekao sam joj da nema ništa od toga i da ako budem trebao, bio sam spreman potpuno zaboraviti i mamu i tatu. Ako mi mogu pomoći, zašto ih ne bih imao?

Preporučeno
Loading..