Za danas jedna jako zanimljiva priča koja nam opet donosi ljubav između osoba čije su granične razlike jako velike. Danas vam predstavljamo jednu ženu koja je ušla u 9 deceniju života, a njena priča ide ovako:”Zovem se Heti Retroejdž, imam 85 godina i s ponosom govorim da sam “kuguarka”, kaže Heti, senzacija društvenih mreža iz Njujorka.

Razvela sam se kada sam imala 48 godina, i tada sam shvatila da me samo interesuju mlađi muškarci, i tako je ostalo do današnjeg dana. Partnere nalazi na dejting aplikaciji Bumble i kaže da je veliko oslobođenje kada znate da i u 85. godini možete da doživite jednu vrstu ljubavi, kao i intimu, iako imate toliko godina.

“Jako sam sretna što konačno i žene imaju priliku da ostvare ono u čemu su do sada uživali samo muškarci, i srušpila sam na neki način i predrasude. Jako puno žena želi mlađe partnere Bađ, pre neki dan me je zvao neki nepoz at momak iz Izraela da mi kaže da je zaljubljen u mene” izzjavila je ona.

“Od svog prvog muža sam se razvela 1984. godine jer se nije potrudio dovoljno da nam deca upišu fakultet, što je meni bio dovoljan razlog da ga ostavim. Par godina nakon toga, počela sam da izlazim sa mlađim muškarcima, pa sam 2018. godine učestvovala u jednoj emisiji o mlađim muškarcima za veze. Tad sam imala dečka koji je imao 39 godina, i jako me je voleo. Nismo više zajedno, ali ja i dalje izlazim samo sa mlađima. Ja sam ppo novoj modi jedna obična kuguarka, majka, bivša plesačica, baka troje unučadi, a sada se bavim i pisanjem romana”, izjavila je ova zanimljiva starica.

Preporučeno