Miljana Kulić konačno se nalazi u stabilnom stanju, i probudila je se iz vještačke kome u kojoj su je ljekari u Kliničkom centru u Nišu držali, nakon operacije prilikom koje su joj morali odstraniti slezinu. Danima su domaći mediji pisali o njoj i njenom zdravstvenom stanju koje nije bilo nimalo dobro, a sve nakon što joj se iznenada pogoršalo stanje, kada se vratila u Srbiju, a bila je u Turskoj gdje se podvrgla operaciji smanjenja želuca zbog prekomjerne kilaže.

Miljana je sada dobro, i po prvi put se oglasila pa je za domaće medije izjavila sljedeće: “Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla”, rekla je Miljana na samom početku, te je jasno da ona turske ljekare krivi zbog situacije u kojoj se našla i gdje je mogla glavom da plati. Miljana je opisala i to kako njeno tijelo sada izgleda pa je rekla:

“Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju”, pa je dodala: “Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete”, rekla je za kraj.