Legenda srpskog glumišta je svakako Jelisaveta Seka Sablić , koja e poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku , a to joj njeni obožavaoci nikada nisu zamjerali. Jeisaveta je oznata kao jedan od najboljih komičara na ovim prostorima , ikada , a kada je u pitanju njen privatni život , poznato je da ima samo jedog sia kojeg je sama odgojila , te koji se sada bavi režijom , i u tome ga njegova majka itekako podržava.

 

 

Naime , njen si je Stefan Sablić , koji je kada je završio fakultet od Seke dobio i dosta savjeta kao i prekora i ije važno što je on danas oženjen čovjek koi ima svoje dijete , glumica će mu uvijek biti roditelj.Dok je Stefan odrastao Seka je morala da bude stroga prema njemu , jer je ona bila jedini roditelj koji se o njemu brinuo , a tada su i vremena ia izrazito teška, ali je Seka ipak uspjela da svoga sina izvede na pravi put.

 

 

Seki je njen unuk najveća radost , i stalno sa njim odlazi u kino ili pozorište , a preko ljeta odlaze i u glumačevu kuću na crnogorskom primorju u mjestu Rose . Seka tamo provede cijelo ljeto , i mještani je itekao znaju, pa su je čak i tamošnja policija zaustavila nekoliko puta i tražila kaznu zbog prekoračenja brzine. naime , Seka je jednom prilikom ispričala o jedno detalju koji i ase desio zu Crnoj Gori kada je njen Stefan vozio, pa ga je zaustavila policija. Glumica je krenula tliko da galami, da je on rekao Stefanu samo vozi te da ne može da je slupa.

 

 

 

Preporučeno