U današnje vrijeme je apsolutno sve drugačije, svaki segment života ljudi se promijenio za 180 stepeni. Neke vrijednosti što su nekada vrijedile, apsolutno više ne važe danas, jer su djeca poprilično razmažena, i niko se ne poštuje. Doza bezobrazluka je na jako visokom nivou, tako da u nemali broj slučajeva znamo vidjeti itekako drsku djecu koja idu u osnovnu školu i ne znaju da poštuju starije osobe. 

Nekada davno, prije 20 i više godina, bilo je itekako normalno da se u sredstvima javnog prevoza ustane kada naiđe neko stariji, jer su bili tako odgojeni. Znači, sve je kretalo od same kuće i kućnog odgoja. Apro po toga, sada dolazimo do zaključka da jednostavno mlađe generacije nema uopšte ko da odgaja. Nemali je broj slučajeva da u javnom prevozu vidimo nemile scene kada mlađe kategorije, znaju nekada čak i da maltretiraju starije i iznemogle osobe. 

Danas vam donosimo priču o jednoj mladoj majci koja je bila sa bebom u vozu, a koja je sama po sebi posebna kategorija. Ova cijela priča se desila u Engleskoj, a ove fotker nesretne majke su podijeljene po društvenim mrežama, a korisnici su izrazili jako veliki nivo bijesa i nezadovoljstva. Slika je snimljena u jutarnjoj špici, voz je bio pun, a majka sa bebom je sjedila na podu. 

Sofi Melina je ime ove majke koja je doživjela ovu neugodnu scenu, ima samo 22 godine, i ona je čak dospjela i na jutarnji program na BBC-u, tako da je ispričakla i svoju stranu priče, kako joj je bilo dojiti dijete na podu.

Preporučeno