Kao što možete da vidite po samom naslovu, opet govorimo o odnosu Crne Gore i Srbije, koje su uvek bile na granici ekcesa. Verujemo da ste svi svesni da je sve krenulo još od otcepljenja Crne Gore 2006 godine, i od tada valada tihi jaz između ove 2 države. To se najbolje oseti kada srbijanci odu na more, i vidi se iz aviona da u nekim situacijama nikako ne vole srpske turiste. 

Crnogorcui su puno bolji sa bosancima i ostalim turistima, jer se srbi itekako bahate i glume neke veličine, pa smo do sada imali mali milion narušavanja javnog reda i mira. Međutim, sada po prvi puta imali smo jednu pozznatu zvezdu iz Srbije, koja je učestvovala u velikom ekcesu, koji se na kraju pretvorio u fizički sukob. 

Rijaliti zvezda i poznati pevač Gastoz se potukao sa konobarom pre par dna, a došlo je do toga da su se potezala e i flaše, ali je brzom intervencijom gostiju okolo došlo do smirivanja strasti. Ako niste upoznati, Gastoz je došao do španka, kada je krenula svađa a celi restoran je mogao da čuje konobara koji je rekao “Pun mi je k vas srbijanaca”. Tada su se dohvatili za vratove, a u jednom trenutku je gasdtoz krenuo na njega i flašom. 

Brzo je intervenisala i policija, a kako gosti pričaju, razmenili su čak i brojeve telefona, tako da su se kasnije trebali naći na miru i 1 na 1 da se popitaju. Srspki kurir je došao do ekskluzivnog snimka kako je sve izgledalo, a Gastoz je očito bio u najmanju ruku u pripitom stanju. Pogledajte kako je sve izgledalo ovde.

Preporučeno