I ovog vikenda se malo posvećujemo rijaliti programima koji su postali neizostavan segment i dio svake kuće na balkanskom području. Nema žene ni djevojke koj ane voli da vidi šta je to radila Miljana Kulić ili Kristijan Golubović u noći iza nas. Željko Mitrović je pravi mali genijalac kada je otkupio licencu za ovaj rijaliti, a imena koja je skupio u naselju u Šimanovcima donijeće mu pravo bogatstvo. 

Posljednjih 15 godina on jednostavno hipnotiše balkansku masu sa dešavanjima ispočetka u Farmi a kasnije i sa Zadrugom, tako da se može reći da su mu oba projekta itekako uspjela u svakom mogućem pogledu. Kada su ga prije par mjeseci pitali, zašto je toliko zapeo za Kristijana Golubovića da ga dovede u Zadrugu, on im je rekao da više ljudi u Srbiji gleda Kristijana Golubovića kako spava, nego što ih gleda centralni dnevnik. 

Analize i mjerenja gledanosti pokazuje da nije slagao niti u jednom trenutku, i da je to surova balkanska realnost. Odmah ga je dočekao 16 aprila na izlazu iz zatvora, otišao sa njime na ručak i dao mu kapare 50.000 eura, a kako se špekuliše, kada se završi sezona dobiće još rekordnih 300.000 eura. 

Sada opet ima i nova priča, a to je da on unutra ostaje samo do 6 marta, te da produkcija nastavlja sa njime, i sprema mu još masniji ugovor, kao i stan u centru Beograda. Gledate li vi Zadrugu?

Preporučeno