Apsolutno svakog trenutka putem društvenih mreža imamo priliku da saznamo za neke veoma interesantne i dosta često neverovatne priče koje nas jednostavno znaju ostaviti bez daha. Uvek imamo ljude koji imaju natprirodne moći, a jedna priča koja nam dolazi iz Turske, svakako se graniči sa nadnaravnim.

Pre par dana je neverovatan snimak snimljen u Turskoj gde je jedan zasada nepoznat čovek spsio život drugom čoveku, na način koji se jako retko viđa. “Vozilo je dolazilo iz pravca džamije. Ja sam pakovao robu da bih zatvorio radnju.Onda me je jedan nepoznati čovek upozorio kako trebam pripaziti na vrata iza leđa, a kada sam se okrenuo video sam vrata kako sablasno idu prema meni”.

Uspaničio sam se i izmakao sam se, ali vrata su se još uvijek pomerala. Ta vrata su prošla pored moje ruke, a on me je upozorio da će se to upravo sada desiti. I taj čovek je nestao nakon incidenta. Ne znam gde je otišao, kao da je propao u zemlju”, rekao je ljudima iz medija ovaj trgovac, koji je za vreme davanja izjave bio u totalno šoku i nerazborit.

Na kraju ga je novinar upitao, da li uopšte poznaje ovog lika, na što mu je on odgovorio da ga je prvi puta u životu video. pogledajte i ssami kako je sve to izgledalo..

 

Preporučeno