Zmaj od Šipova, koji je poznat i kao Ilija Grahovac, čovjek je koji u jednoj TV emisiji mnogo priča o tome koliko je težak. Zovu ga “Kralj stoke” i poznat je po tome što drži govore na sahranama i učestvuje u drugim TV emisijama. Rođen je 4. decembra 1959. godine u mjestu Čifluk u Bosni i Hercegovini. Iako mnogo priča o tome koliko je čvrst, nikada nije bio oženjen.

Zmaj je išao u školu i učio se o poslu, ali je odlučio da se umjesto toga brine o životinjama. Tata i djed su mu ostavili mnogo stvari, poput zemlje i krava, i volio je brinuti o njima. Ilija ima porodicu sa mamom i djevojkom koja je ranije sa ćerkom otišla u Ameriku.

Jednom je bila sa muškarcem po imenu Ilija, ali joj se nije svidjelo kako živi, ​​pa je otišla sa ćerkom. Čovjek zvani Zmaj nije bio dobar kada je bio mlađi i imao je mnogo djevojaka kada je odrastao, ali nisu dugo ostajale sa njim. Zvali su ga Petar Kočić jer je mnogo pričao na sudu. Bio je poznat na nekim mjestima u svojoj zemlji. Čovjek po imenu Ilija morao je napustiti svoj dom jer je bio rat, pa je on sa sobom je poveo svoju porodicu i neke životinje, ali je morao da ostavi svoj poljoprivredni alat. Postao je poznat po svojim snažnim bikovima koje je koristio u borbama s bikovima. Jedan bik po imenu Zeć bio mu je poseban i on je odbio da ga proda, čak i za mnogo novca.

Ilija je održao govor na tatinoj sahrani i to je snimljeno i stavljeno na internet. Mnogo ljudi ga je gledalo i svidjelo mu se, a sada je mnogo na TV-u i poznat je u nekoliko zemalja. Ova osoba je rekla da je glumila u filmovima koji prikazuju ljude kako rade stvari koje nisu primjerene za gledanje djece, a neki od ovih filmova su još uvijek dostupni na internetu. Želio je da učestvuje u TV emisiji pod nazivom “Veliki brat”, ali je odlučio da to ne uradi. Međutim, pojavio se u drugim TV emisijama koje su bile slične “Velikom bratu”.

Preporučeno