Zadrugaa je aapsolutnop zaaposela sve društvene mreže, ali i veb portale a svi uporno pišu o Kristijanu i Kristini, kao i novoj pobednici rijalitija koja je zaradila skoro 50.000 evra. Međutim, mi se danas bavimo Paarovima koji su također pre neku noć imali svoje finale, aa pobeduje odnelča Nataaša Pajović. Ona je uzela apsolutno sve medalje za svoju lepotu,ali i simpatičnost koja je jednostavno oborila sa nogu regionalnu publiku.

Još za vreme trajanja samog rijalitija ona je reklaa, da ako ima boga ona je svakako zaslužila pobedu, a publika je upoznala i njenu tamnu stranu, a to je da ima brata koji boluje od autizma. Također je govorila da ako pobedi, da će sve pare dati za njegovo lečenje, ali i renoviranje stare kuće.

Ivaan Gavrilović popularni denser je također bio u finalu, koji je ušao u emotivnu vezu sa Milijanom Bogdanović. On je tako opet povredio svoju dugogodišnju suprugu i to pred jako velikim brojem gledalaca, i što je najgore žena neće podneti zahtev za razvodom braka. On je na kraju završio kao 6, a za jedan srpski portal je progovorio i o vezi sa Milijanom Bogdanović. Također je rekao da će nastaviti svoju vezu sa Milijanom i izvan samog rijalitija, ali i to da i dalje bezuslovno voli svoju suprugu Marinu? Njegovi prijatelji su stali iza njega, a njegova deca su podržala njegov ljubavni izbor…

Preporučeno