NA BALKANSKIM TELEVIZIJAMA SE U POSLJEDNJE VRIJEME MOŽE VIDJETI SVE I SVAŠTA. MODERNA TEHNOLOGIJA JE DOVELA DO TOGA, DA DANAS SVAKO MOŽE IMATI TV KUĆU, AKO I TO DA SE POMOĆU SAMO MALO TEHNIKE, MOŽE STRIMATI PROGRAM IZ SOPSTVENOG STANA. SAMIM TIME DOLAZI DO VELIKE DOZE NEKVALITETE, A GLEDAOCI NA OVAKVIM PROGRAMIMA MOGU VIDJETI SVE I SVAŠTA.

Kada su prof. dr Darko Trifunović sa Fakulteta za sigurnost i ugledni novinar Miodrag Zarković sjeli u poznati TV studio kako bi pričali o interesima kompletne Srbije, niko nije slutio da će se emisija završiti skoro pa velikim incidentom i tučom dvojice sagovornika.

Sve je proticalo u koliko toliko fer i korektnoj atmosferi sve dok jednog trenutka Zarković nije rekao Trifunoviću da su mladi iz Srbije otišli zbog njegovog jako dobrog prijatelja Cimermana. „Otišli su mladi odavde zbog tvog prijatelja Cimermana, rekao je Zarković“. A sa druge strane Trifunović mu nikako nije ostao dužan po tom pitanju:“E takvi, kao ti, su nam doveli i NATO bombardovanje, jel ti jasno?“

Ti si jedna jako bolesna osoba. Tebi treba jedan dobar psiholog, odgovorio je Trifunović, da bi potom ustao i demostrantivno napustio kompletni studio. „Što bježiš, kukavice jedna? Ti si ozbiljan izdajnik“, vikao je za njim Zarković, koji je tek počeo sa svojom pričom.

Trifunović se okrenuo, vidno iznerviran, prišao i svo vrijeme je ponavljao “Laza Lazarević, Laza Lazarević”, „Koji bolan Laza? Hoćeš da ti pokažem Lazu, da vidiš svoga boga?, ustao je Zarković i unio se Trifunoviću u lice i nastavio sa jako visokim tonom:“Ko je izgubio Kosovo? Tvoj Cimerman ga je lično bombardovao! Gdje si bio na Kosovu? Bijedniče jedan, maleni! Hajde sa mnom na Kosovo sad ako smiješ“, urlao je Zarković. Sve je dalje spriječio sami voditelj, ali i kamerman, koji je morao smirivati cijelu situaciju. Cijelu situaciju možete pogledati od 47 minute snimka: