Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a vjerujemo da će ista itekako da vam se svidi. U vremenu u kojem danas živimo, gdje je sve ubrzano, i svaki dan je ispunjen sa nekim raznim obavezama, desi nam se svima da ponekad zaboravimo na one prave životne vrijednosti, iskrene ljubavi i veze koje imamo, a slobodno možemo da kažemo kako je ljubav i odnos bake i unuka ili unuke zaista posebna i veličanstvena. Mi vam danas donosimo priču iz Srbije, a riječ je o mladiću Aleksandru Dramićaninu.

Inače on je po zanimanju frizer, i sada je on odlučio da obraduje svoju baku Miloratku, tako što ju je u potpunosti transformisao. S obzirom na to da je na tom polju on itekako dobar, odlučio je da odvoji malo vremena i posveti ga svojoj baki kako bi joj vratio osmijeh na lice i davno izgubljeni sjaj, pa je tako on na svom Instagram profilu objavio fotografiju bake na kojoj se vidi kako je ona izgleda prije, a kako poslije transformacije. Tako su se svi pozitivno iznenadili kada su vidjeli koliko je on zapravo vješt u svom poslu, a na bakinom licu se mogla vidjeti sreća i zadovoljstvo dok ju je unuk sređivao.

Ispod video snimka koji je objavio on je napisao “moja najdivnija baka Miloratka”. On ju je u potpunosti transformisao, pa je tako recimo na prvoj fotografiji ona imala maramu na glavi, a on joj je ofarbao kosu, i njene plave oči istakao je sa šminkom, a na sve to dodao je crveni ruž, sa kojim definitivno nema greške. Kada je sve završio, njegova baka je izgledala poput neke filmske dive, a ispod video snimka su se samo redali pozitivni komentaru i oduševljenje, kao i sve pohvale za talenat koji posjeduje ovaj mladić. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno