Crna hronika i danas će da bude naša tema, a koja nikako ne može da nas zaobiđe, pa samim tim imamo priliku da skoro svakog dana pročitamo neku vijest koja dolazi iz crne hronike, a tako isto je i u današnjem članku. Gubitak bliske osobe velika je tragedija, bol i praznina, koja nikada više neće moći da se ispuni, i koja ostavi veliki trag u životu, a oni koji su to iskusili to nažalsot najbolje znaju.

Tako je i sa današnjom pričom, a ovom tragedijom svijet je obavijen ogromnom tugom koju dijeli sa pjevačem Tomom Manom, koji se inače proslavio u X faktoru, a koji je ostavio bez svoje najveće ljubavi, vjerenice Danijele koja je iznenada preminula 18.juna, i to vjerovali ili ne na dan njihovog vjenčanja. Oni su dobili sina Louvija, a neutješni pjevač i sam je potvrdio ovu tužnu vijest, a sa svojom ljubavi nije uspio ni zavjete da zamijeni. Danijela je imala samp 34.godine, i kako smo već naveli ona je preminula iznenada, u snu, u jutarnjim satima 18.juna, dok je noć ranije ona proslavila svoje djevojačko veče.

Tom je napisao sljedeće: “Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali moja najdraža Deni, moja najbolja prijateljica, moje sve i ljubav mog života, preminula je u ranim jutarnjim časovima u subotu, 18. juna. Dan koji je trebalo da bude najsrećniji u našim životima završio se nepovratnom tragedijom. Osećam se kao da sam isplakao okean”. Pjevač je napisao i zavjet vjerenici koja je preminula u snu, a napisao joj je sljedeće: “Nismo stigli do oltara. Ni da izgovorimo zavete, ni da odigramo prvi ples, ali znam da znaš da si bila moj ceo svet, nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Danijela, nosiću ovu burmu koju je uvek trebalo da nosim kao simbol bezuslovne ljubavi prema tebi”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno