Za danass ćemo se malo opustiti sa laganim i opuštajućim temama, aa vi trebate da nam kažete da li ste praznovjerni i koliko zapravo vjerujete u sudbinu? Da li čitate horosko, i koliko ste opčinjeni sa time šta vam horoskop donosi za određeni dan. Žene pogotovo prednjače u svemu tome, i jednostavno su opčinjene sa horoskopom i kako se njihov znak slaže sa drugim znaakovima. 

Tako ćemo mi danas govoriti o horoskopu na jedan jako drugačiji način, a tiče se samih brojeva. Brojevi su jako bitni u životu svakog čovjeka, samo se ne obraća toliko pažnje na isto, jer svi mi mislimo da oni uopšte nisu bitan i presudan faktor u cijeloj priči oko same sudbine. Svako od nas dolazi na ovaj svijet u posebnom trenutku, i on jednostavno ne bira vrijeme niti svoju sudbinu. 

Dan, sat, godina rođenja, sve je to kada se pogleda jaako povezaano sa samim brojevima. Zato su se numerolozi pozaabavili jednim jako zanimljivim segmentom, a to je kako da na osnovu svojih brojevaa koji su satkani u godini rođenjaa, izračunate koliko ćete zapravo da budete bogati u životu. One osobe koje jako dobro izračunaaju ovaaj sistem mogu jako brzo doći do novca, a neke osobe, vjerovali ili ne, mogu se čak i obogatiti. 

Primjera radi Ana je rođemnaa 05.07.1996 godine. Ime 3+3+3=9, datum rođenja: 7+5+1+9+9+6= 37. Prvi broj je 9, drugi broj je 3+7=10. 1+0=1. Svodimo ga na jednocifreni broj, a to je 1. Pitate se šta znaači 1 i ostali brojevi? Pročitajte o svemu ovdje. 

Preporučeno