Posljednjih dana u sferi pažnje javnosti,  je odnos dvije cenjene folk pevačice, Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Opšte je poznato da je njihov odnos pun napetosti još od 1990-ih, iako su tačni razlozi za to i dalje predmet nagađanja. Pojavile su se spekulacije koje sugerišu da je sukob nastao zbog Cecinog izlaska na javnu scenu, koja je naizgled zasenila Draganu kao vladajuću kraljicu popularnih pevačica. Međutim, ni Ceca ni Dragana nikada nisu davale zvanična saopštenja po ovom pitanju.

 

 

Tokom kreiranja novogodišnjeg programa RTS-a u 2018. godini, dogodio se izuzetan susret dve pevačice koje su bile razdvojene duže vreme. Do danas je taj konkretan slučaj ostao predmet rasprave. Dragana Ceci je, po povratku sa snimanja novogodišnjeg programa, srdačno pozdravila svog kolegu rečima: „Dobro veče. Jesmo li se već poznavali ili smo stranci? Ceca je odgovorila navodeći da je nesigurna i prepuštala odluku drugoj osobi. Nakon pažljivog razmatranja, Dragana ju je srdačno pozdravila sa ljubaznim “dobro veče”. Ona je uverila Cecu da za nju ovakve poteškoće nisu redovna pojava. Nakon toga, dvije osobe su se razišle. Nekoliko dana kasnije, tokom obeležavanja njene drage krsne slave, Svetog Nikole, novinari su prišli Ceci da se raspitaju o njenom viđenju stvari koje se tiču ​​njenog kolege. Ona je u tom trenutku odlučno ustvrdila da Dragana, po njenom mišljenju, već nekoliko godina omalovažava nju.

 

 

Dozvolite mi da vam nešto otkrijem. Dok sam prolazio, imali ste priliku da preslušate snimak, ali ja ga nisam mogao čuti. Vraćao sam se sa snimanja kada sam morao da prođem pored Dragane, koja je sedela u blizini moje garderobe. Iskreno govoreći, kada neko uporno daje prikrivene primjedbe i koristi uvredljiv i nepošten jezik usmjeren na vas, vašu porodicu i vašu profesionalnu putanju, ne očekujete da će to uticati na vas. Međutim, radi. Moj odgovor je, kao što ste primijetili, zadržao isti ton i nije imao nikakvu namjeru da naudim. Po prirodi nisam sklon zlonamjernosti ili upuštanju u takvo ponašanje.

 

 

 

Preporučeno