Verujemo da ste do sada jako puno puta čitali priče na ovu temu, koji ssu do pre samo par godina bili itekako neobične vesti. Međutim, danas je ovo sve postalo i više nego normalna pojava, jer su sve veće pojave da se devojke udaju za po nekoliko decenija starije muškarce. I na balkaanu imamo jako puno takvih slučajeva, koji su uglavnom zbog materijalne koristi. 

Međutim, imamo i one jako retke slučajeve kadaa je u pitanju prava ljubav, a baš jednu takvu priču smo vam spremili u nastavku današnjega članka. Cela priča se dešava u Americi, gde je pripadnica vojne policije Odri Šajan-Smajli Mun koja ima samo 19 godina upoznala je supruga Kevina koji ima čak 62 godine, sve se desilo početkom 2020. godine na popularnom sajtu za upoznavanje Badoo. Iako je razlika u godinama jako velika, nju je jako privuklo što je on bio veteran koji je radio za vojnu policiju.

Nekoliko meseci nakon što su otpočeli dopisivanje, jako brzo su postali i par, a prvi poljubac je pao već 2020 godine. “Bila sam uzbuđena i nervozna kada sam ga upoznala, jednostavno sam bila pod jako velikim impresijama. On i dalje priča o danu kada me je prvi put video, bio je jako dominantan, uzeo me je za ruke, i odmah poljubio, noge su mi otkazale. Oboje se možemo složiti da je to zaista bila ljubav na prvi pogled”, navodi reči ove devojke engleski San.

Ni Odri ni Kevin, inače iz Kalifornije, nisu ranije imali veze sa tako veliko razlikom u godinama, ali veruju da njihova ljubav može da poživi, šta vi mislite o ovoj vezi?

 

Preporučeno