U današnje vreme sve je apsolutno postala stvar materijalizma, i samo se gleda gde ko radi, i sa čime od materijalnih dobara uopšte raspolaže. Tako da ako nemate dobar posao, muškarac ste, onda ćete jako teško da pronađete svoju srodnu dušu. Jako puno puta smo imali slične tekstove, i ispovedi povređenih muškaraca i prpotentnih žena i devojaka.

“Odrasla sam i uvek sam imala sve živo što poželim, ma ništa mi nije falilo u životu, a sa 24. godine se desilo da se zaljubim u momka koji je bio srednja klasa, vozi neko srednje auto, međutim, bio je najbolji student, i to mi je za početak bilo i više nego dovoljno, volela sam ga. Kako je rekla mnogo ga je volela, ali se teško nosila sa kritikama prijatelja koje je dobijala svaki dan, i jednostavno je sve to jako uticalo na nju.

Mnogo sam ga obožavala, sve dok moji prijatelji nisu počeli da ga ismejavaju, i da ga zovu “jugo boj”, jer je vozio juga, što je bio apsolutni blam u današnje vreme. Uvek me je bilo sramota dok sam s njim izlazila, prosto su mi ušli u glavu, rekla je ona i prepričala šta se zapravo desilo, i sve se odrazilo na njenu vezu sa njim.

Na kraju sam ga ostavila uz objašnjenje da nismo ista klasa, da meni treba neko ko je bogat, jer me moji zezaju za njega, i jednostavno nismo na istoj talasnoj dužini. Tada je on njoj rekao: Zato i imam sve 10 na faksu i dajem sve od sebe da bih jednog dana, svojoj ženi obezbedio sve. On je danas u Čikagu, radi kao hirurg i ima porodicu…

Preporučeno