U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, tačnije ispovijest jedne stjuardese, koja je odlučila sa svima da podijeli neke detalje koje samo osoblje aviona zna. Naime, društvene mreže nam zaista pružaju širok spektar raznih stvari, pa tako imamo priliku dosta toga novog da naučimo, da čujemo za neke neobične i nevjerovatne priče, koje nikada do sada nismo mogli da čujemo, a tako je slučaj i sa temom koju vam donosimo u nastavku današnjeg članka.

Kada govorimo o stjuardesama, raditi taj posao znači i to da morate da imate mnogo strpljenja, kao i veliku ljubav prema poslu koji radire, ali isto tako i da znate brojne životne trikove, koji mogu da vam budu od velike pomoći. Upravo ovo otkrile su dame koje rade ovaj posao. One inače svakog dana obilaze veliki put u jako malom prostoru, pa su zbog toga one bile primorane da nauče kako da im boravak u avionu bude lakši i udobniji. Stjuardesa koja se zove Sijera Mist, je u video snimku koji je objavila na svom TikTok nalogu u istom rekla tri tajne koje niko osim osoblja ne zna, a neke od njih su poprilično odvratne.

Tako je ona recimo rekla da prije nego što uđe u avion i krene sa poslom, da se ona obavezno namaže sa kremom za sunčanje, jer zbog posla koji rade one su izložene zračenju, a po zdravstvenom osiguranju one su istoj kategoriji kao astronauti i radiolozi, pa je ona rekla sljedeće: “Broj jedan: uvek nosimo kremu za sunčanje kada radimo. To činimo zato što svaki dan letimo u ‘metalnoj cevi’ na visini od oko 10 kilometara, a to je zaista blizu ozonskog omotača”, a onda je rekla: “Osim ako niste super očajni, ne treba da pijete kafu ili čaj koji se dele u avionu. Voda koju koristimo za kafu i čaj dolazi sa istog mesta, i pogodite šta? To mesto se nikada ne čisti.” Ostatak teksta pročitajte ovde.