U ovom članku jedna tema, koja je itekako privlačna svim ženama, a to je naravno, kako smršati na pravi način, jako brzo, a da se ne ugrozi sopstveno zdravlje. Mnoge žene, čak njih 90% se odlučuje za razne vrste dijeti, a da se uopšte puno ne informišu o istoj. Uopšte ne znaju kako će neka dijeta reagovati na nečiji organizam, i kako će uopšte sve da se završi.

Dosta osoba, koja je sa parama se odlučuje i na plastične operacije, to jeste hirurško smanjenje želudca, a ono itekako može da krene krivim putem, kao kod slučaja od oca Darka Lazića koji je podlegao od ove operacije. Međutim, da ne bi lutali, najbolja je opcija da poslušate od osobe koja je na prirodan način uspjela da skine suvišan broj kilograma, a jedna koja je uspjela u cijeloj ovoj priči, jeste Jana Todorović. 

Ona je tako za 3 mjeseca, malo po malo skinula čak 14 kilograma, a u ljeto je shvatila da ima 82 kile što je svakako puno kilograma na njenu visinu. Krenula je sa kuhanom hranom, izbacila je sve što je prženo, a na slatkiše je morala da zaboravi, tako da joj je to najteže palo od svega. 

Za doručak jede žitarice, jogurt i voće, ta ručak uglavnom kuhanje neko, a za večeru bijelo meso i jedna voćkica, i neće ovdje da stane, željela bi da skine još 2 kilograma. 

Preporučeno