Mnogo puta smo dosad spominjali ova imena koja nas uporno proganjaju. Zadrugari i nakon Zadruge očigledno imaju plan održati svoju popularnost raznim skandalima. Da li su novci i popularnost vredni toliko da se oni spuštaju sve niže i niže ne znamo.

Marko Janjušević Janjuš koji se u Zadruzi 4 i razveo sa sada već bivšom ženom zbog Maje Marinković, ne odustaje od svog poduhvata da istu pravi ljubomornom nakon prekida. Maju dovodi do ludila provođenjem svoga vremena sa Anom Korać što nam je Maja i prokomentarisala na način da joj uopšte nije stalo do njih dvoje. Ona kaže da je Janjuš samo obični ženskaroš, a Ana je lutka za zadovoljavanje potreba muškaraca. Kaže da joj imponuje to što neko gradi svoju karijeru praveći nju ljubomornom.

I dok Maja priča jednu priču, gore navedenu, objavljuje razne slike i videe sa nebrojeno mnogo nepoznatih muškaraca na crnogorskom primorju. Na to sve je košarkaš kao odgovor spremio incident koji je sigurno neće ostaviti ravnodušnu.

Naime dok Maja uživa, Janjuš je pripremio osvetu sa ni manje ni više nego Anom Korać. Na snimku koji su podelili sa javnosti vidimo njih dvoje kako se vesele u automobilu, pevaju i đuskaju. Pevali su uglas i pozirali za kameru, a kao što smo mogli primetiti izgledaju vrlo prisno. Starleta Ana Korać je prokomentarisala celi događaj na način da je ona mnogo iznad njih, a sa poznatim košarkašem je čisto u prijateljskim odnosima. Kaže da su mnogo puta izašli i družili se ali bez loše namere i bez da ikog prave ljubomornim.

Preporučeno