Pjevač Drako Filipović se proteklih dana našao u žiži medijske pažnje. Razvod sa suprugom Jsminom je veoma interesantan javnosti , jer su ih mnogi smatrai za jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni. Međutim , kako je Darko izjavio do razvoda je došlo , jer ga je njegova supruga dugo vremena varala sa njegovim sada već bivšim drugom.

 

 

Jasmnia se prije pola godine iselila iz njihovog porodičnog doma , i sa sobom je povela i kćerku. Jasmia je iznajmila stan u istom naselju gdje je živjela sa pjevačem , a troškove stana , kao i sve ostale pokriva njen aktuelni partner , koji je optužen za krađu 1,25 miliona eura.Naime , Jasmia troši novac svog ljubavnika uprkos činjenici da je došao nečasnim putem.

 

 

Kako mediji pišu Robert S. sa kojim je Jasmina u vezi već oko pola godine , optužen je za saučesništvo u pljački 1.25 miliona eura u njemačkoj transportnoj kompaniji “Prosegur”. Nova saznanja ukazuju na to kako nabildovani Novosađanin za kojim traga njemačka policija , svoj ukradeni novac troši na još uvijek zakonitu suprug Darka Filipovića . On joj plaća stan , hranu , i ostale potrebe , dok na nište ne radi , a uživa.
Robert je stan u kojem se nalazi Jasmina sa kćerkom Nastjom platio unaprijed gofdinu dana , kako njegova ljubavnica nebi brinula. Osim kirije plaća račune , internet i telefon . ali i svakodnevno im puni frižider . Jasminu Robert vodi u restorane , noćne provode . Stan koji je Robert iznajmio Jasmini sa ukradenim novcem , luksuzan je i trosoban , a nalazi se u poznatom beogradskom naselju u kojem žive poznate ličnosti.

 

 

Preporučeno