Iako nikome nije jasno zašto se Ceca u ranoj mladosti udala za dvadesetak godina starijeg Arkana to je bilo činjenica. Naime, Ceca tvrdi da se u Arkana zaljubila zbog njegove osobnosti i ljudskih kvalteta te da nikada nije bila sa njim zbog moći koju je posjedovao.

Iako rijetko govori o privatnom život, ona je progovorila o Arkanu i nekim drugim porodičnim stvarima.
Ceca je rekla da se u Arkana Zaljubila zbog njegovih karakternih osobina te da joj nikada nije bilo bitno koliko je neko moćan ili koliko novca ima. Osnovna stvar je da je emotivno ispuni.
Ceca je istakla da se Željka sjeća svaki puta kada dođu neki praznici ali da je on svakodnevno u njenom životu jer je obilježio njen život.

Istakla je da joj je žao što Veljko i Anastasija ne pamte oca jer su bili jako mali. Anastasija je imala svega godinu i po dana a Veljko je imao tri godine kada je izgubio oca. Rekla je da ih pogađa kada pročitaju nešto ružno o ocu.

Na kraju Ceca je progovorila i o Hari Samardžiću te je priznala da je bila sa njim i da je on njena neprežaljena ljubav s kojom je bila u najranijoj mladosti i da joj je žao zbog svega što se dogodilo. Dodala je da zbog straha od Arkana nikada nije imala novog partnera.