Naše poznate ličnosti sa estradne scene, sav novac koji zarade ulažu u razne svrhe, pa je tako onih koji odluče da pokrenu neki svoj privatni biznis, neki od njih ulažu u ugostiteljske objekte, neki pak otvaraju muzičke studije, a sigurno da većina njih ulaže u razne nekretnine. Tako su recimo pjevčica Ceca Ražnatović i pjevač Saša Kovačević odlučili da svoj zarađeni novac ulože u muzički studio, pa ih tako sada imaju kako za svoje potrebe, tako isto i za potrebe njihovih kolega.

Ono što moramo da naglasimo jeste i to da pjevač Saša Kovačević pored studija ima i restoran. Onaj koji voli da ulaže u nekretnine jeste legendarni Goran Bregović, pa se tako procjenjuje da on u svom vlasništvu vjerovali ili ne ima preko 30 kuća i stanova, dok ni jedna od njegovih vila ne košta manje od milion eura. Podsjećanja radi, jednom prilikom on je otvorio svoju dušu pa je pričao o očevom poroku, koji je na kraju bio i razlog za razvod braka, a on je rekao sljedeće:

“Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav”, započeo je Brega a onda je opisao neverovatno tužnu epizodu iz života njegovih roditelja. “Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav”. Još jedan od onih koji voli da svoj novac ulaže u nekretnine jeste pjevač Haris Džinović, a on ih čak i izdaje, a u ovaj biznis on je krenuo zajedno sa svojom suprugom Melinom. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno