Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su ponovo u gro planu dešavanja na medijskom nebu Srbije i uopšte cele regije. Sve je krenulo pre par dana kada je kao grom iz vedra neba odjeknula informacija da se Jelena Karleuša povlači iz Zvezdi Granda, kojoj je još u julu mesecu istekao ugovor, i koja se nije načelno dogovorila sa Sašom Popović oko novih uslova, pa je došlo do raskida saradnje. 

Niko nije ni očekivao da Saša Popović ima tako jak i dobbar as iz rukava, koji se zove ni više ni manje Ceca Ražnatović. Bilo je govora pre nekih 10 dana da Ceca zajedno sa Anastasijom postaje članica žirija Pinkove zvezdice, ali je to ipak samo uvertira bila u ono što sledi. Ceca je dobila Jeleninu vrelu stolicu, i pred njom će svakako biti jako težak zadatak. 

Međutim, mi svakako nikako ne sumnjamo da će ona to da odradi kao pravi profesionalac, a pubilika će svakako još više sada da prati Zvezde Granda, jer se ipak zna ko je Ceca Ražnatović. Beograd je proteklog vikenda bio u znaku velikog koncerta na Ušću koji je okupio svakako najveće zvezde iz Srbije i regije, a Ušće je gorelo kada je na binu izašla Jeena karleuša koja je definitivno zapalila celo Ušće. 

Međutim, desila se jedna stvar koju su organizatori uradili ili namerno,m ili saassvim slučajno, jer dok se Jelena Karleuša spremalaa da izađe na binu, publici je kao zagrevanje puštena Cecina pesma “Da umesto tebe raskinem sa njom”. Kako vi gledate na koncert od proteklog vikenda?

 

Preporučeno