Dragan Bjelogrlić je svakako jedan od glumaca koji će ostati upisan zlatnim slovima u srpsku kinemtografiju. Sve je krenulo od Boljeg života, u kojem se pojavio kao tinejdžer, a onda se sve otvorilo. Dobijao je ponude sa svih strana i koje god uloge da se dotakao bila je osuđena da postane veliki hit. Kada je vidio koliko mu dobro gluma ide od ruke, dotakao se i producentske palice i to je sjajno odrađivao. 

Lepa sela lepo gore, njegov filmski prvenac se i dan danas jako puno gleda, zatim, tu su i “Rane” kultni film o srpskoj mafiji. Nakon toga se oprobao i u serijama, “Vratiće se rode”, “Montevideo bog te video”, samo su neke od sjajnih filmskih uradaka od strane Dragana Bjelogrlića. Zato je bilo i logično da se baš on oglasi povodom cijele priče koja se vrti oko Mike Aleksića koji se tereti da je napastvovao preko 20 djevojaka, svojih učenica. 

On je odmah odao priznanje Milici Radulović, koja je odlučila prva da progovori o MIki Aleksiću, monstrumu za kojeg se tvrdi da je spavao sa preko 20 svojih studentica, od kojih su većina bile maloljetne. Rekao je da zločinac zaslužuje da se nađe iza rešetaka i da Srbija mora izreći najveću kaznu ako se dokaže da je istina sve ovo što narod priča u posljednjih par dana. 

Rekao je da ga boli jako što je puno generacija moralo da trpi sva ova maltretiranja, a pogotovo mu je žao svbih djevojki, jer na kraju krajeva i on sam ima kćerku. Nada se da će pravda biti dostižna. 

Preporučeno