U današnjem članku, nećemo pisati o koroni o kojoj pišemo uvijek jako puno, i koja je sastavni dio svih mogućih vijesti na internet portalima i društvenim mrežama. Danas se dotičemo svjetski poznatih zvijezdi, koje je jednostavno nagrizao zub vremena, ili su se razbolili, ili su se kao većina uništili plastičnim operacijama. 

Danas ćemo se dotaći glumaca, koji u globalu imaju jako težak posao, jer je svako snimanje filma za njih totalno drugi karakter u svakom mogućem pogledu. Krenuvši od oponašanja same ličnosti, pa u nekim situacijama se glumac ili glumica totalno moraju transformisati, moraju se jako puno udebljati ili smršati. Tako imamo neke glumce, poput novog Jokera, koji je smršao preko 42 kilograma, i nije ličio na sebe. 

Zato kada neko dobije Oskara, on je to u potpunosti zaslužio, sa obzirom na sve okolnosti koje ga okružuju. Tako danas govorimo o super popularnoj holivudskoj glumici Mišel Fajfer, koja je 2007 godine glumila u super filmu “Stardust”, ona je tu imala ulogu vještice, te je morala postati totalno drugačija, nego što izgleda u samoj prirodi. Njen karakter se zvao Lamija, a ona je nedavno postavila i sliku sa tog snimanja te se svima zahvalila,a najviše pminkerima koji su od nje napravili pravu vješticu. 

Ko bi rekao da se ovdje radi o velikoj Mišel Fafjfer? Kako kruže glasine iz studija, ona je ovdje potrošila preko 4 sata ne bi li izgledala ovako. Vaša mišljenja o svemu, i da li ste gledali ovaj film i kako vam se svidio? 

 

Preporučeno