Žena je bila u prodavnici i kupovala neke stvari , kada je došla na kasu i otvorila torbu da palti račun , u tom momentu trgovac je primijetio kod nje daljinski  upravljač u torbi. Bio je mnogo radoznao i upitao , da li uvijek sa sobom nosi  daljinski. Nasmijala mu se i rekla ponekad , jer njen muž zbog utakmice nije htio da krene s njom u kupovinu pa je ponijela daljinski upravljač.

Iz ovoga se može izvući jedna pouka , da svoju ženu skoro uvijek treba podržati u njenim hobijima. Prodavac se nasmijao i vratio ženi namirnice koje je kupila iznenadivši je ovim činom. Kada ga je upitala šta nije u redu , rekao joj je da je muž blokirao njenu kreditnu karticu. Opet jedna pouka da treba poštovati hobije svog muža.

Nakon toga žena je iz tašne izvadila kreditnu karticu svog muža i provukla je kroz mašinu. Ali na svu sreću nije joj blokirao svoju karticu. Pokupila je stvari a kada je došla kod kuće vidjela je ceduljicu na vratima na kojoj je pisalo, otišao je s  prjateljima da gleda utakmicu ostaće do kasno.