Snežana Savić je ostavila jako veliki trag u jugoslovenskoj komplet sceni. Bila je podjednako dobra i pjevačic ai glumica. Mada je njen prioritet bila gluma, ona je i sa mikrofonom radila jako dobre stvari. Pored svega toga, ona je u to doba bila vamp žena, koja je apsolutno mamila uzdahe muškaraca gdje god da se pojavi. Političari nisu mogli ostati imuni na njen šarm i izgled.

Urbana je legenda u Srbiji da je za njom izgubio glavu u to doba i jedan Slobodan Milošević, iako je bio oženjen i imao dvoje djece. Čak je vodio i veliki rat sa svojim stranačkim kolegom, ali je ona ispalila obadvojicu na kraju. Snežana Savić i dalje izgleda kao da ima 40, jako puno drži do svoga izgleda. Međutim, danas vam donosimo jedan skandal iz tog doba u kojem je ona učestvovala.

Međutim, koliko god ona bila poželjna, nju je rođeni muž prevario i ostavio zbog glumice koja je glumila u filmu “Sekula i sve njegove žene”. Dragoslav Lazić je ime njenog supruga, koji je ako niste znali čim se razveo od Snežane Savić krenuo da živi sa ovom glumicom. Bilo je i više nego jasno da je već ranije bio sa njom u kombinaciji. Snežanu Savić je ovo emotivno bukvalno ubilo u pojam. 

Vjerujemo da svi pogađate da je riječ o Jasmini Medenici, koja je jako dugo vremena već u Americi, njih dvoje nisu dugo vremena proveli zajedno jer je uzavrela krv njih dvoje dovela do toga da pukne veza. Sjećate li se je vi?

Preporučeno