Od subote Bijela kuća na imanju u Šimanovcima bogatija je za dvoje novih učesnika, koji su javnosti itekako poznati, a radi se o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, koji su inače i bivši partneri. Naime, Miljanin ulazak se itekako očekivao, dok je Zolin ulazak bio pravo iznenađenje za sve. Naime, Miljana je trebala od samog početka da bude u novoj sezoni, ali nakon komplikacija i borbe za život, ona nije bila u mogućnosti.

Čim se oporavila i dobila odobrenje od ljekara Miljana je ušla, a gledaoci vrlo brzo očekuju ulazak i njene majke Marije i dečka Bebice. Miljana je razgovarala sa Zolom upravo o komplikacijama do koji je došlo, kada se njoj sve zakomplikovalo nakon operacije smanjena želuca u Turskoj. Ona je Zoli rekla kako ima osjećaj da će nešto loše da se desi, a onda ju je Zola pitao: “Šta ti se dešavalo, kako je teklo sve to oko operacije?” pitao ju je on, a onda je ona rekla da joj je nakon operacije pukla slezina, te ju je on upitao da li se ona uplašila.

Miljana je dalje otkrila sljedeće: “Da, nisam otišla ni na Željkov rođendan, onda su mi otklonili slezinu, stvorila mi se tromboza, jedva sam preživela”, odgovorila je Miljana, a onda se Zola ubacio: “Znao sam da ćeš preživeti, molio sam se Bogu za tebe, majke mi. Ja sam hteo da dođem u posetu kod tebe, bez obzira na to jer smo bili u lošim odnosima, ali eto, nisam. Nisam znao da li smeš da koristiš telefon”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno