Ovih dana je na svim internet portalima i društvenim mrežama aktuelna priča kako estradne zvijezde nemaju više para, i da su istrošili sve svoje crne fondove, za teške dane. Jedan od rijetkih koji se nije žalio jeste pjevač Miroslav Ilić, koji je rkao da je za života jako puno zaradio, i da sada uživa u svojoj ušteđevini, a za mjesečne troškove mu može biti i do 3.000 eura. 

Sa druge strane Đani, popularni folker, kao i još nekolicina njih je u potpunosti nezadovoljno, a na granici su bezobrazluka kada su rekli da im ne može biti ni 10.000 eura za podmirivanje osnovnih mjesečnih potrepština. To je definitivno razljutilo sve stanovnike Srbije koji žive sa par stotina eura mjesečno, i bukvalno su zadnja 2 dana na stubu srama. Sa druge strane, ko će ga znati, možda je u pitanju samo dobar vid reklame. 

Sve u svemu, njima je opet jučer Vlada Srbije izašla u susret kada je odobrila jednokratnu novčanu pomoć u vidu 3 minimalca za sve estradne umjetnike, tako da su na ruke dobili po 90.000 dinara, što svakako nije mala cifra za ove uslove. Većina ih je bila zadovoljna sa ovim brojevima, ali uvijek ima izuzetaka pa tako i u ovome slučaju. 

Maja Nikolić popularna pjevačica kaže da nije dobila tih 90.000 dinara pomoći, ima sina od 22 godine koji ide na fakultet, kao i mlađeg od 14 godina, gdje su komunalije od 300 eura mjesečno? Njen bend, to jeste muzičari koji rade za po 50 eura, nemaju posla, a moraju prehranjivati svoje porodice. Živi od đteka kojeg je čuvala za crnbe dane. 

Preporučeno