Jelena Karleuša je napokon odlučila prvi pita da progovori pred kamerama o svom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem. Njihov brak je posljednjih nekoliko mjeseci na tapeti u svime medijima u Srbiji zbog afere sa Ognjenom Vranješom.

Naime, svi su počeli pisati da se pjevačica razvodi.

Naime Karleuša je u Specijalu progovorila o ovoj temi.

Jelena Karleuša Tošić je srpska pop pjevačica i jedna od najkontroverznijih pjevačica na srpskoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima opravdavala je nadimak “mali skandal”, koji je dobila na temelju istoimenog udarca. To vrijedi za osobu koja nema kose na jeziku i često dolazi u sukob s kolegama.


Rođena je 17. kolovoza 1978. godine u Beogradu. Jelena je jedino dijete poznatog radijskog novinara Božanskog i kriminalnog istražitelja Dragana Karleuše.

Roditelji su ga držali kao malo vode u dlanu i bili su vrlo zahvalni na bezbrižnom djetinjstvu koje su pružili. Iako su bili razvedeni kada je pjevač bio mali, svi su dugo živjeli zajedno i nisu bili lišeni odrastanja u toploj obiteljskoj atmosferi.Bila je vrlo nestašna djevojka, voljela se penjati na drveće i brzo voziti bicikl. Osjećala je da ima natprirodne moći i još uvijek ne shvaća da nije slomila kost kad je bila u govnima. Željela je otvoriti azil za napuštene pse i mačke zbog kojih je bila zabrinuta.