Svađa između pjevačica  Jelene Karleuše  i Svetlane Cece Ražnjatović traje duže od 20 godina. One srele, policajac je morao intervenisati jer su pogrdnim imenima vrijeđale jedna se često i na sudu a zadnji put kad su se tamo drugu. Njihove prozivke traju već godinama a od kako je počeo više nije prestajao.

Jelena Karleuša još dodatno potpaljuje prozivajući Cecu stalno na društvenim mrežama. Mediji su objavili informaciju da je Željko ražnjatović Arkan dok je bio živ  u Holandiji više puta hapšen. O njegovom životu mnogo se pisalo u medijima a na društvenim mrežama osvanula je jedna fotografija mladog Arkana koja je uzeta iz holandske štampe a nastala je prilikom njegovog hapšenja 1979 godine.

On je u Holandiji tri puta hapšen a kada je zadnji put uhapšen osuđen je na sedam godina zatvora. Arkan je 8 maja 1981 godine nekako uspio pobjeći iz zatvora u Amtserdamu u kome je služio kaznu. Nakon što su mediji objavili ovu informaciju Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu objavila ovu fotografiju.