Kao što je već mnogima poznato, u subotu je u svojoj 56. godini života preminula Ksenija Vučić, poznata TV voditeljica i novinarka, te prva supruga predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. Uzrok smrti zvanično nije poznat, mada se u medijima spominjalo da je Ksenija preminula od posljedica tromba, te da je sa njom u trenutku smrti bio njen sin Danilo. Osim Danila, Ksenija je u braku sa Vučićem dobila i kćerku Milicu, a njih dvoje su bili cijeli njen svijet.

Među prisutnima je bila i Jelena Karleuša, koja je na društvenim mrežama otkrila koliko je bila bliska sa pokojnom Ksenijom, i napisala je kako joj se Ksenija uvijek nalazila da joj pomogne, posebno kada je imala velikih problema

Jelena je priznala da ju je smrt prijateljice mnogo pogodila, i da je veoma tužna, kao i svako drugi koji je poznavao Kseniju. Na kraju je i otkrila nešto, te je napisala da se nada da joj to neće niko zamjeriti, a to je da je Ksenija do posljednjeg trena svoga života bila zaljubljena u svoga bivšeg supruga Aleksandra, te da su joj njena djeca i on bili sve na svijetu.

 

Preporučeno