Jelena Karleuša potječe iz medijski istaknute obitelji, majka joj je poznata radijska novinarka Divna Karleuša, a otac Dragan radio je kao kriminalistički inspektor. Jelena je kao jedinac imala nepodijeljenu pažnju i brigu svojih roditelja koji su joj osigurali sretno i bezbrižno djetinjstvo. Unatoč razvodu njezinih roditelja dok je bila mlada, nastavili su živjeti zajedno neko vrijeme, stvarajući njegujuće i obiteljsko okruženje u kojem je Jelena odrastala.

Jelenin život bio je ispunjen mnogim teškim iskustvima, no ona ih je sve uspjela prebroditi i sada je vrlo uspješna pop zvijezda. Jelena Karleuša poznata je po svom hrabrom i neustrašivom držanju, a neuobičajeno je vidjeti da u javnosti pokazuje bilo kakve znake tuge ili malodušnosti jer ne dopušta negativnim emocijama da je obuzdaju.

Unatoč svojoj hrabrosti, pjevačica nije imuna na određene zdravstvene probleme. Prije nekoliko godina doživjela je fizički problem za koji su vrlo brzo saznali njezini obožavatelji. Nakon što je zatražila liječničku pomoć, utvrđeno je da je zadobila ozljedu vratnih kralježaka kao posljedicu energične koreografije tijekom nastupa, koju je napravila s namjerom da ostavi snažan i pozitivan dojam na publiku.

Jelena je nekoliko mjeseci patila od jakih glavobolja koje je pokušavala ublažiti tabletama protiv bolova. Ali kada je otišla liječniku, rendgenska je snimka otkrila da postoji oštećena hrskavica između dva njezina vratna kralješka, što je zahtijevalo hitnu medicinsku intervenciju. Prema izvoru koji je razgovarao sa “Svetom”, Jelena će verovatno morati da napravi pauzu od posla kako bi se posvetila svom zdravlju. Unatoč svojoj strasti prema karijeri, pjevačica planira nastaviti s nastupima nakon što se oporavi od tegoba.

Preporučeno