Novak Đoković je svakako najveći sportista koji se ikada pojavio na ovim prostorima. Jedan od najboljih tenisera svih vremena je definitivno zaradio toliko para da mu može biti za idućih 5 života. Kako se procjenjuje, samo od osvajanja teniskih turnira je inkasirao preko 100 miliona dolara, a gdje su silni sponzori? 

Vrlo dobro se također zna da u posljednjih 20 godina živi u Monte Karlu, gdje se apsolutno ne plaća porez, a to su mu njegovi sunarodnjaci uvijek zamjerali zašto ne živi u Srbiji i ne plaća porez svojoj državi. Međutim, nameće se pitanje šta je njemu država zapravo dala za sve ove godine? On je i u Srbiji, nedaleko od Novog Sada izgradio jedan veliki ljetnikovac, koji doduše nije 100% završen, a u njega dođu jednom ili 2 puta u godini dana. 

Zna se vrlo dobro da pored stanova u Beogradu, New Yorku i Majamiju, da je u doba pandemije korona virusa boravio u Španiji, tačnije u turističkom mjestu Marbela, koja im se odmah jako puno svidjela, Jeleni pogotovo. Shvatili su da im je to odlična baza poslije Novakovih napornih turnira, tako da su se uvijek tu vraćali. Tako su se odlučili da u mjesu Kosta Del Sol pazare ogromnu vilu od 1.000 kvadrata koja apsolutno ima sve u svome sadržaju. 

9 spavaćih soba, 8 kupatila, 2 bazena, sve je u mermeru, ogromna kuhinja i apsolutno zadovoljava sve njihove prohtjeve kao četveročlane porodice. Po svemu sudeći, prodaće sve iz Monte Karla i preseliće se totalno u Španiju, koja im po svemu sudeći itekako odgovara. Pogledajte kao samo izgleda. 

Preporučeno