Više od dva desetljeća Jelena Tomašević je utjecajna osoba u glazbenoj industriji. Opće je poznato da je jedna od najboljih pjevačica u regiji, svrstana među tri najbolje pjevačice. Tijekom svog života Jelena Tomašević suočavala se s brojnim preprekama koje su joj stvarale nesreću, ali nijedna od njih nije usporediva s dubokom tugom koju trenutno proživljava. Vrijeme je neizbježno, a od nekih se pojedinaca potrebno oprostiti. No, gubitak dragog čovjeka onesposobio ju je za funkcioniranje te se povukla iz javnog života te je nekoliko dana izbivala s Instagrama i medija.

Jelenine kolege s posla jedini su bili upućeni u brojne nastupe koje je morala otkazati. Njezin neočekivani izostanak ostavio je njezine obožavatelje zbunjenima, no iza toga je postojalo opravdano objašnjenje. Jelenin otac Dragan Tomašević, do kojeg je bila draga, preminuo je, ostavivši je s dubokom tugom. U poruci pokojnom ocu Jelena je izlila svoje srce rekavši: “Moj najdraži i voljeni tata! Još uvijek je teško prihvatiti da više nisi s nama. Osjećam se nestvarno. Znam da si se pretvorio u anđele zbog tvog poštenja i plemenitosti kroz život.Hvala ti što si uvijek vjerovao u mene, na nepokolebljivoj podršci i ljubavi.

Primiti ovaj dar je izvan svake mjere. Neka tvoje putovanje u nebo bude osvijetljeno i tvoj anđeoski glas neka se čuje cijelim kozmosom. Dragan, Jelenin otac, bio je čovjek od integriteta, pouzdanosti i marljivosti koji je uvijek bio tu za svoje najmilije. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Snežanu, sina Darka, kćer Jelenu i drage unuke. Pjevačica Jelena imala je posebnu vezu s ocem koji je nepokolebljivom ljubavlju i ohrabrujućim riječima podržavao njenu glazbenu karijeru. Dragan je bio najponosniji trenutak kada je njegova kći Jelena Tomašević predstavljala Srbiju na Eurosongu održanom u Beogradu.

Tom prigodom burno je izrazio svoju radost zajedno s ostalim članovima obitelji. Prisjetio se njezine svadbe s glumcem Ivanom Bosiljčićem i rođenja njegove unuke Nine, pokazujući kvalitete oca i djeda punog ljubavi. No, Jelenina tuga zbog gubitka oca Dragana nije samo ona i njihova rodbina. Nepredviđeni odlazak ove posebne i voljene osobe utjecao je na prijatelje, kumove i ostale članove njihove šire obitelji. Nedugo nakon Jelenine objave o očevoj smrti na Instagramu su zapljusnule poruke ohrabrenja, a vjeruje se da su suprug i dijete uz nju u ovim teškim vremenima.

Preporučeno