Za ovu medelju jedna jako misteriozna tema, koja će vam se sigurno svideti, pogotovo onim osobama koje vole misterije u životu. Filmovi o Indijanu Džounsu, ili filmovi o tajnom zakopanom blagu su uvek jako gledani, baš iz tog razloga jer sa sobom uvek nose dozu jedne misterije. 

Kako je internet došao u sve sfere društva, na platformi You tUBE uvek možemo da vidimo jako zanimljive video isječke sa svih strana sveta. Najzanimljiviji su oni koji nam otkrivaju neka sasvim nova mesta, koja još nisu bila dostupna ljudskom oku. Primera radi imamo jako puno podzemnih gradova, ispod svetskih metropola. 

Pariz, Mančester, pa čak i Beoggrad ima takve podzemne građevine ili katakombe, koje su ostale u životu do današnjega dana. Međutim, šta je sa tajnih skloništa i skrovišta koje je bukvalno pojeo zub vremena, i koja nisu očišćena preko 100 godina, i koja je definitivno pokrila trava i korov? Mi baš danas govorimo o jednom takvom mestu. 

Sledeća priča nam dolazi iz Nemačke, gde su 2 planinara pronašli 2 cevi kako vire iz trave. Kasnije su shvatili da su to zapravo ventilacijski otvori koji vode do velikog bunkera, koji potiče čak iz 2 svetskog rata. Veliki hodnici, stara oprema, a što je najvažnije neki detalji se uopšte nisu promenili do današnjega dana. 

Preporučeno