Rijaliti programi su u potpunosti obuzeli sve medije, internet i društvene mreže samo pišu o dešavanjima u istim. Blud, razdor, svađe, tuče to je postala naša svakodnevnica, ljudi jednostavno to vole i imamo slučajeva koji 24 sata dnevno gledaju rijaliti programe da ne bi slučajno nešto propustili od samih dešavanja. 

Čak sada imate i opciju pretplate na sami rijaliti, pa možete sve to pratiti na svome mobitelu ili tabletu dok ste na putovanju, odmoru ili na kafi. Svakako da je Zadruga najzanimljivije takmičenje koji svi apsolutno prate, jer je tamo itekako uzbudljivo, Kristijan Golubović, Miljana Kulić, Vladimir Tomović su svakako grant da čete imati jako kvalitetan program, što oni iz dana u dan i dokazuju. 

Međutim, i drugi rijaliti program koji se zove Parovi, itekako privlači pažnju jer smo i tamo uvijek imali jako zanimljivih učesnika, a jedan od njih je svakako i Gasttozz, koji im je postao zaštitno lice. On je konstantno na udaru drugih učesnika, jer svi žele komadić pažnje koju mogu dobiti od gledalaca ako dođu u neki konflikt sa njim. Tako je sa njime u nedjelju u glavnoj ulozi bila Naida, koja nije htjela da više trpi njegovo ponašanje.

Nabrojala mu se svojski, da bi on njoj na kraju razbio jaje od glavu. Čekala je samo pravu priliku, a onda je posula jogurt na njega. Svi ostali iz kuće su skočili, i spriječili sukob većih tazmjera. Gasttozz je bio u vidno alkoholisanom stanju, tako da je malo falilo da dođe i do fizičkog obračuna. Pogledajte sve u videu.

Preporučeno