Poznata pjevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković je jedne prilike otvorila dušu za medije pa se prisjetila najbolnijih trenutaka u svome životu. Osvrnula se na smrt svoje majke i oca, te je rekla kako joj je majka bila mnogo bolesna i da ju je otac nadživio. Mama joj se bila prva razboljela, a ona je uvijek bila vitalnija od njenog tate. Iznenada je dobila Alzhajmera, te joj je sva motorika bila otkazala. Kako kaže Zorica, dok je ona tražila lijekove za nju po cijelom svijetu, majka joj je samo preminula. Zorica priznaje da ni nakon toliko godina nema snage da ode u kuću svojih roditelja:

” Mnogo teško sam to podnijela. Padala sam u nesvjest od bola. Evo, nakon 17 godina i dalje ne mogu da uđem u kuću roditelja jer mi je njihova slika pred očima. Tu sam je zatekla mrtvu. Kada sam vidjela sklopljene ručice moje majke na sahrani, onesvijestila sam se. I dalje mi je ta slika pred očima” – ispričala je pjevačica te je rekla kako je njen tata nadživio majku 10 godina te da njoj od tada nije ništa važno samo zdravlje i smrt roditelja joj je promijenio filozofiju života, jer tada umalo da joj srce nije puklo

Pjevačica je istakla da se razboljela zbog svoje emotivnosti, jer je smrt roditelja jako uticala na nju. Tako je i njoj nastradalo srce pa je na jednoj svadbi imala i infarkt, ali je srećom imala vozača koji ju je brzo odveo u bolnicu, a dok ju je ovzio ona je bila izgubila svijest: ” Kažu da su me dva minuta dijelila od smrti. Da nisam ispravno živjela, ne bi mi Bog dao još jednu šansu. Hvala mu na tome najviše zbog moje djece. Tada sam im bila najpotrebnija i još živim za njih” – zaključila je Markovićeva.

 

Preporučeno