Danas za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o jednoj ispovijesti koja je na društvenim mrežama među korisnicima napravila opšti haos. Kako to inače biva kada je u pitanju tema vjenčanja, ni ova priča nije prošla neopaženo, a koja je dokaz da se poklonima ne treba gledati u zube. Dakle, danas vam donosimo ispovijest jedne žene po imenu Jovana.

Ona je iz Čačka i vjenčala se sa sada svojim suprugom prije nekoliko godina i oni su tada za svoje goste imali samo jednu molbu, a to je da im donesu novac u kovertama. Mediji su tada o ovome itekako pisali, a mi vam u nastavku njenu ispovijest prenosimo u cjelosti: “Juče smo pravili svadbu u Čačku, odakle je moj muž. Moram ovo da vam ispričam! Znači, kad su me svi gosti pitali šta hoću za poklon, rekla sam da hoću novac. Moj dečko i ja smo se složili da to želimo.”

“Naravno da smo oboje očekivali koverte, jer kad kažeš novac, valjda to znači da treba da dobiješ koverte. Međutim, svi su se gosti našli pametni. Ja sam pošteno svakom nosila pare ili poklon, ali poklon plus pare, a oni su mene zavrnuli. Prvo, niko nije doneo pare osim roditelja, kumova i braće. Ovo ostalo – sve katastrofa. Dobila sam komplet činija kao da zovem na useljenje, a ne na svadbu! Kao da me nisu pitali šta želim.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno