Ako govorimo o medijskim ličnostima poput starleta, reality show zvijezda i voditelja, malo ko je ostavio trag u poslednje vrijeme kao što je to uspjela da uradi voditeljica Jovana Jeremić. Mnogi je baš i ne vole toliko, ali to njoj ne smeta da sa svakom svojom novom pojavom privlači pažnju na sebe. Jovana je na početku karijere bila novinarka koja obećava, i dosta dugo je radila na Happy televiziji, dok prije nekog vremena nije počela da radi na Pinku, gdje vodi jutarnji program vikendom.

Ono sa čime je javnost još upoznata jeste to da se ona razvela od svog sada već bivšeg muža Vojislava Miloševića, ali ona je otkrila da su oni ostali u dobrim odnosima zbog kćerke koju su dobili u braku, ali isto tako rekla je da ona jošp uvijek n ije pronašla svog savršenog muškarca, ali izgleda da se to promijenilo, ili pak i nije. Jovana ne prestaje da intrigira javnost, pa vam tako u nastavku donosimo jednu od najnovijih informacija koje su vezane za nju, a radi se o tome da su nju novinari uhvatili sa jednim nepoznatim muškarcem i to na aerodromu.

Dakle, kako smo već napisali nju su novinaru uhvatili sa nepoznatim muškarcem, sa kojim se držala za ruke, i moglo se vidjeti kako oni čekiraju karte za Španiju. Iako se vidi da su oni veoma bliski, možda se radi o nekoj njoj dragoj osobi sa kojom ima poseban odnos, i koja joj je draga, pa ne mora da znači da je ona našla novog dečka, dok je sa druge strane možda ovo ipak muškarac koji je uspio da osvoji voditeljkino srce. Da li je to u pitanju ili ne, ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno