Jovana Jeremić, voditeljka koja je domaćoj javnosti itekako dobro poznata, i ona je neko ko se u javnosti nalazi već nekoliko godina, ali je do prije nešto više od godinu dana ona došla do izražaja, i mediji bukvalno od tada ne prestaju da pišu o njoj, ali i ona sama daje povoda da se o njoj piše stalno. Mišljenja o njoj u javnosti su podijeljena, tako da ima osoba koje je podržavaju, ali isto tako ima i onih koji smatraju da ona od sebe pravi cirkus.

Jovana je inače prije nego što je počela da radi na Pink televiziji, radila na Hepi televiziji, gdje je na početku svoje karijere ona bila voditeljka rijalitija Parovi koji se emituje na toj televiziji, a sada su stigle vijesti vezane za nju, a koje su iznenadile sve. Iako smo mislili da je kraj sa izenenađenjima kada je voditeljka u pitanju, prevarili smo se još jednom. Dakle, radi se o tome da će se Jovana pojaviti u novom rijaliti programu koji je prije nekoliko dana počeo da se emituje na Pink televiziji, a riječ je o rijalitiju “Adaktarovi”.

Dakle, radi se o tome da će se ona pojaviti u jednoj epizodi ovog rijalitija, i tada će domaća javnost imati priliku da vidi kako nju uljepšava Adam Adaktar, javnosti poznatiji kao “bog obrva”. Inače, sam Adam se na svom Instagram profilu pohvalio snimkom na kojem se vidi kako je on ugostio Jovanu u svom salonu, a kada je završio ona je bila potpuno neprepoznatljiva, tako da je javnost bila itekako pozitivno iznenađena. Ni sama Jovana nije krila oduševljenje, pa je samo kratko prokomentarisala: “Premoćno! U skladu sa mojim karakterom! Ja sam lepotica, a zver”, rekla je ona.

Preporučeno