Jovana Joksimović važi za jednu od najljepših voditeljica na srpskom medijskom nebu. Naime, Jovana zaista plijeni pažnju s obzirom da je uvijek sređena i da je sve na nivou međutim šta se dogodi kada je ekipa Paparaco lova uhvati bez šminke i otpuno nesređenu. Tada se stvari potpuno drastično mijenjaju.

Kolege su naime, uhvatile Jovanu kako ide iz teretane i u tom trenutku nije imala ni trunku šminke na sebi. Njen izgled je u ovom trenutku bio blago rečeno katastrofičan i nije ni najmanje izgledala poput one žene koju svi znmo iz Jutarnjeg programa Prve televizije.

Inače Jovana je supruga jednog od najpoznatijih pjevača u Srbiji a naravno riječ je o Željku Joksimoviću koji je napravio mnogo za srpsku i regionalnu muziku.

U nstavku pogledajte kako izgleda Jovana bez šminke.

Inače, Jovanina majka Jelena i otac Jovan bili su profesori na Strojarskom fakultetu. Od dvanaeste godine trenira rukomet, a tri godine za redom proglašena je najboljim igračem Srbije.

Diplomirala je na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta BK, Odsjek za menadžment u umjetnosti. Upravitelj je već pet godina u kontaktu s bivšim ravnateljem BK Televizije Aleksandrom Zeremskim. Početkom 2008. bili su uvjereni, ali nakon petnaest dana raspali su se. Nakon Evrovizije, Jovana se počela zabavljati s Željkom Joksimovićem. Dana 14. veljače 2011., par je vjerovao, ali tri dana kasnije raskinuli su zbog neslaganja. U ožujku iste godine mediji su pisali o navodnoj Jovanovoj preljubi s košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem. Željko je ušao kako bi zaštitio svoju bivšu djevojku i brzo se smjestio.