Jovana joksimović je svakako najgledanija i najpopularnija voditeljka u celoj regiji. To pre svega može da zahvali svome profesionalnom i odgovornom radu, ali sa druge strane mnoge kolege, pogotovo sa RTS-a sa kojim je nekad radila tvrde suprotno. Kada je prošlo leto sa Prve TV htela da pređe na nacionalnu frekvenciju, oni su potpisali peticiju da je ne žele ponovo a kolegicu. 

Međutim, dozu svoje popularnosti mojže prepisati i suprugu Željku Joksimoviću koji je svakako jedan od najboljih pevača u celoj regiji u poslednjih 20 godina. Na kraju krajeva on ju je zaposlio na K1, kada je više niko nije hteo. Kada je tek otvorio televiziju, ponudio joj je uredničku poziciju, ali se ona zahvalila na kraju na ponudi. 

Međutim, sve se jak obrzo okrene, i onda shvatiš da imaš sreće što ti muž drži relativno mladu a perspektivnu televiziju, tako da sada tu uređuje i vodi “Uranak”, koji je i više nego gledan. Znamo vrlo dobro da su njih dvoje imala i više nego turbulentan period, a najgore je bilo kada ga je ostavila nakon 2 godine vezze i imala aferu sa Sašom Đorđevićem, poznatim srpskim košarkašem. 

Nakon godinu dana se vratila Željku i rekla da ne može bez njega, a ono ošto je najgore, on ju je i oženio. Srđan Predojević, njen bivši kolega sa Prve sa kojim je u paketu dobila otkaz se također dovodio u vezu sa njom. U prilog tome idu i ove slike koje su i više nego sumnjive, dosta ljudi je osudilo zbog dužine suknje, ali i načina na koji sedi pored njega. 

Preporučeno