Buvlje pijace su svugde popularne, svake nedelje u malo većem gradu u celoj regiji ali i svetu, a to su pijace gde se može za samo nekoliko evri kupiti jako korisne stvari. Nekada budemo prevareni pa kada dođemo kući sat, mikser ili usisvač misteriozno prestanu sa radom, a nekada imamo sreće da kupimo neku i više nego dobru markiranu stvar koja vredi po nekoliko puta više.

Ali, šta kada bi vam rekli da se na buvljaku može da kupi i neka sitnica za nekoliko evra koju ostavite po strani a onda se nakon nekoliko godina sasvim slučajno dođe na pamet i shvatite da ste kupili neki pravi džek pot. Upravo je to životna priča jedne gospođe iz Engleske kojoj se zbog običnog prstena kojeg je platila desetak evra pre nekoliko godina život okrenuo za 180 stepeni.

Njeno je ime Džulia Čarne a njnoj se desilo ono što se desilo Del Boju u mućkama Tri godine nakon kupovine prstena, ona je morala da proda svu zlatninu iz kuće jer joj se majka razbolela a na samom kraju je zaradila skoro jedan milion funti. ”Kada sam otišla kod zlatara, on se zamalo nije onesvestio i tada mi je rekao – Znaš li šta je ovo? To je dijamant. Celu noć sam sedela i gledala u prsten, pitajući se šta da radim”, . Ispostavilo se da je to gotovo savršen kamen. Setila sam se kako bi Del Boj rekao Rodniju – U ovo vreme sledeće godine bićemo milioneri. Eto, pokazalo se da u tom stavu ima istine.” iskrena je Debra. Pogledajte i sami slike od prstena.

Preporučeno