Vjerujemo da ste do sada jako puno puta čitali ili čuli o nekoj hrabroj majki koja je rodila neku jako veliku bebu. Do sada je najveća rođena beba iz Australije koja je imala vjerovali ili ne čak 17 kilograma. Ove bebe u većini slučajeva preživi, ali su itekako predodređeni za neke hronične bolesti, a najviše kada odrastu obolijevaju od šećerne bolesti. 

Mi vam danas tako donosimo priču koja se desila u Ukrajini i koja je po više osnova i više nego posebna. Svetlana Ignaceva je 1982 godine rodila jako posebnu bebu, koja je već pri samom rođenju imala 8 kilograma, Sa samo 2 mjeseca je već imao 13 kilograma, i majka se već počela jako brinuti. Gigantiza je ime dijagnoze koju je mali dječak imao, i odmah je bila potrebna operacija za ovoga dječaka. 

Ona je skupila neka sredstva i sa svojim sinom je otišla za Ameriku, gdje su mu uradili operaciju koja se jako dobro primila te je mališan spašen, Međutim,kada su amerikanci vidjeli koliko je ovo čudo od djeteta krenuli su sa ponudama za reklame, i tako da su oni kao porodica dobili i američko državljanstvo. Igor je u Americi zavrđio i školu, a sada glumi čak i u nekim filmovima. 

Igor danas ima vjerovali ili ne čak 230 centimetara i najvisočiji je čovjek u Americi i rodnoj Ukrajini. POmogao je i Zlati Perowich da 2013 godine nastupe na Eurosongu, a nju je tokom pjesme nosio baš kao perce u svome naručju. Evo kako je to izgledalo. 

Preporučeno