Kada je u pitanju Ana Kokić ona je pevačica koja je postigla veliki uspeh u periodu od 2005 do 2010 godine a u to vreme su je često poredili sa Natašom Bekvalac jer su obe bile jako lepe plavuše. Međutim, Kokić nikada nije imao sreće u ljubavi često je birao pogređe partnere. Njen brak sa srpskim vaterpolistom Nikolom Rađenom koji je okončan sa razvodom, nakon čega je odlučila da neko vreme provede sama.

“Nikola i ja smo u super odnosima. Naš odnos kao bivših supružnika i kao roditelja mora da se razdvoji. Poštujemo se prvenstveno zbog dece, nema potrebe da se mrzimo, bilo nam je lepo jedan određeni period, sada je ovako najbolje” – rekla je Kokićeva za “Kurir”. Tako da ih danas spajaju samo dece, a svaki vikend on ide i dolazi po njihovu decu te vreme provodi sa njima.

Tea i Nina su njihove ćerke a ona je shvatila da su njih dvoje njena praava ljubav i da će je muškarci samo usporavati u životu. Dok u poslednje vreme imala je jako puno koncerata u skandinavskim zemljama i kako kaže ona i njene kolege su tamo zaradile mnogo novca. Nastupala je sa Acom Lukasom, a do sada su ih mnogi povezivali ali se između njih dvojice nikada ništa konkretno nije dogodilo. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

 

Preporučeno