Ivona Negovanović poznatija kao Cuca jednostavno je izbila u prvi plan Balkanskih medija pre nešto više od 2 godine, kada je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Iako je javnost znala da su njih dvoje u vezi koja traje preko 10 godina, on u javnosti to nikada nije priznao, kao ni to da imaju i zajedničko dete. 

Međutim, samo par dana nakon sahrane ona se krenula oglašavati kaok je u velikoj boli i tuzi i kako njihov zajednički sin neće imati oca, svi su se začudili kako je ona sa neba pa u rebra tako se odjednom oglasila. Onda je krenula sa još otvorenijim izjavama, kako želi za svoje dete deo nasledstva imperije od porodice Šaulić, i tada se žestoko potkačila sa Gocom Šaulić. 

Tada su tek na videlo krenule da izlaze velike i gnusne stvari koje joj je Goca radila u prošlosti, kao primera radi da su joj dolazile siledžije i pretile batinama da se kane Šabana Šaulića. Na sve to, iskoristila je sav svoj utecaj te joj je zabranila da bilo gde nastupa. Međutim, jako dugo vremena se ona nije oglašavala u medijima, a sada je izašla informacija da je Cuca napokon našla čoveka svoga života i da se udala. 

Prešla je preko sve boli, a na svom Insta profilu je objavila fotku sa venjčanja, ali ne i njegovo ime i prezime. Ono što je i više nego primetno je to, da je on izuzetno bogat, te da se bavi nekim privatnim biznisom. Pogledajte i sami slike i javite nam vaše mišljenje o njoj. 

Preporučeno