Vest o trudnoći poznate Srpske glumice, Anđele Prpić odjeknula je širom zemalja naše regije i ona je glavna tema svih medija već čitavih mesec dana. Mlada, uspešna i izuzetno popularna Anđelka našla se u samom centru medijskih zbivanja i suočila se sa brojnim negativnim komentarima koji su osuđivali njenu novu vezu sa najboljim prijateljem njenog bivšeg supruga.

Da podsetimo, nakon što je glumica objavila radosne vesti da je ponovno ostala u drugom stanju, mediji su naknandno saznali da je Anđelka završila u zagraljaju najboljeg prijatelja njenog bivšeg supruga Marka Žugića. Tada je javnost osudila njen izbor i mlada glumica bila je izložena velikom medijskom ličnu sa kojim se hrabro nosila, iako je bila izložena veoma neprijatnim situacijama.

“Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari, zašto bi se navikao na ružno i primitivno. Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Stvarno mislim da čovek negde ipak može da se izdigne. Naravno ono što je strašno je što se to ne tiče samo mene, već i moje porodice, deteta i raznoraznih nekih stvari. Ali Bože moj, sve se to preživi, ono što nas ne ubije ojača nas” – kazala je glumica nedavno povodom medijskog lična sa kojim se susrela.

Ekipa lokalne televizije odlučila je posetite porodicu Anđelke Prpić tom prilikom postavili su nekoliko pitanja njenom ocu koji je sa osmehom odlučio izneti nekoliko detalja o aktuelnim dešavanjima. “Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate. Ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao. Da vam kažem, nije baš lako. Više moju suprugu pitaju nego mene” – kazao je Anđelkin otac. U nastavku je otkrio da im nije svejedno čitati brojne naslove u kojima se spominje njihova kćer, međutim, svesni su da ona nema puno privatnosti u životu i zbog njene popularnosti imaju mnogo razumevanja za ovakve situacije.

Preporučeno