Kada je Marija Nenezić  iz beograda u 38 godini ostala trudna i kada je doktor potvrdio da nosi blizance bila je presretna sa svojim mužem. Kada je otišla na ulrazvuk misleći da nosi dvije bebe , doktorka  je primijetila da ima još jedna beba u stomaku.

Trudnoća sa trojkama zna biti komplikovana i ljekari uvijek govore da treba odstraniti jedan plod ali ovoga puta roditeljima  to nije bila opcija. Marija je tokom trudnoće strogo mirovala i imala samo jedan cilj da trudnoću iznese što duže. Kada je došlo vrijeme poroda uslijedio je carski rez , poslije su bebe odnešene u inkubator. Bebe zajedno sa majkom su bile dobro ali Mariji je kasnije pozlilo i počela je gubiti svijest.

Iako nije osjećala svoje tijelo počela je ustajati i boriti, znala je da je potrebna svojoj djeci. Htjela se samo vidjeti svoje bebe i nakon mjesec i po dana provedenih  u bolnici potpuno zdravi stigli su kući.

View this post on Instagram

Zdravo svima! Ja sam Gospodja Jela Jelkić, kontesa od Filca, inače v.d. direktorka prave novogodišnje jelke od 220cm. Nova godina se, u ovoj kući, do sada, vrtela oko ogromne, šljašteće, načičkane, visoke, jelke, koju ukućani danima ukrašavaju. Došlo je vreme da se The “220 Jelka” okiti i ove godine, ali ovi gremlini, pardon, mačići što iza mene broje pahulje, oni sada hodaju, hvataju, čupaju, ližu, grizu av av :), trče i penju se na sve. MMMm SVE! 😂🤷🏼‍♀️ Zato je vreme za stvaranje nove tradicije! Ja sam druželjubiva i bezopasna, mekana i slatka, Jela, koju bi deca vrlo rado takla❤️🥰 Slobodno i bezbedno me grle (a neki se i rvu sa mnom). Ukrasi se pomeraju, a deca vežbaju motoriku. Što je najvažnije, svakog dana sam obučena drugačije, dok duh praznika ostaje netaknut, a mamin duševni mir spokojan. 🤪 Models: Dora, Teo i Rea #zmktriplets Jelka by @jasamzmk #xmastree #diy #triplets #toddlerlife #toddler #toddlersofinstagram #zmktriplets #xmas #handmade #madebyme #babysafety #kidsafe #snowflake #love #happyness #joy #alliwantforxmasisu

A post shared by Žena Majka Kraljica (@jasamzenamajkakraljica) on

Preporučeno